понеділок, 16 травня 2022 р.

 Web - квест 

"Як козаки Україною мандрували та правила дорожнього руху вивчали"

17.05.2022 року класним керівником 2 класу Оленою Астановою було проведено Web - квест "Як козаки... Україною мандрували та правила дорожнього руху вивчали", метою якого було залучення дітей до вивчення та дотримання Правил дорожнього руху, безпечної поведінки на вулицях міста, заміських дорогах, у транспорті, попередження дитячого дорожньо - транспортного травматизму. 

Діти поглибили свої знання про правила дорожнього руху: облаштування дороги, дію світлофора, дорожні знаки та їх значення, права та обов'язки пішоходів тощо.

Під час проведення Web - квесту діти повторили, узагальниди та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам'ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків. 




Немає коментарів:

Дописати коментар

  Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей пр...