вівторок, 17 травня 2022 р.

 

Гра – вікторина 

«Вивчаємо Правила дорожнього руху»

З метою ознайомити учнів із історією виникнення дорожніх правил, навчити школярів розрізняти дорожні знаки, повторити правила вуличного руху для пішоходів, велосипедистів, розвивати уміння самостійно користуватися отриманими знаннями в повсякденному житті 17 травня класний керівник Тетяна Ковальова провела гру - вікторину "Вивчаємо Правила дорожнього руху" для учнів 5 класу.

 Під час проведення заходу діти повторили, узагальнили та систематизували знання про правила дорожнього руху та дорожні знаки, навчилися застосовувати свої знання в певних життєвих ситуаціях, продовжили розвивати увагу, спостережливість, логічне мислення, мову, пам’ять, уміння орієнтуватися на вулицях за допомогою дорожніх знаків. Учні обговорили основні правила поведінки на вулиці та дійшли висновку, що знання правил дорожнього руху, уважність, обережність на дорогах – це запорука власної безпеки.



Немає коментарів:

Дописати коментар

  Кожна дитина почуває себе у безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти у тій чи іншій екстремальній ситуації. Сьогодні, навчаючи дітей пр...